UKRAJINCI DEMOLIRALI RUSKI SU-34: Pogledajte dominantno RAZARANJE čuvenog bombardera (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 13:05

UKRAJINCI DEMOLIRALI RUSKI SU-34: Pogledajte dominantno RAZARANJE čuvenog bombardera (VIDEO)

Vojska Ukrajine uništila je 12 ruskih letelica koje su presreli tokom noći

Ukrajinske snage uništile su 12 bespilotnih letelica koje je lansirala Rusija tokom noći, kao i jednu krstareću raketu Kh-59 te jedan lovac-bombarder SU-34, rekao je danas zapovednik ukrajinskog ratnog vazduhoplovstva, pod kojim je i protivzračna odbrana.

- Želim da se zahvalim jedinicama Vazdušnih snaga na uspešnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << borbenom radu - rekao je Mikola Oleščuk na Telegramu.

Footage of a Russian fighter, downed by a Ukrainian SAM earlier today (likely PATRIOT), falling near Dyakovo, Luhansk Oblast. pic.twitter.com/wY7rY0yN0W

— OSINTtechnical (@Osinttechnical) February 17, 2024

Na X-u, bivšem Tviteru, pojavio se snimak rušenja ruskog aviona u blizini Đajkova u istočnom regionu Luhansk. Smatra se da je Su-34, jedan od moćnijih ruskih lovaca-bombardera, oboren američkom raketom tipa Patriot.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.