UKR:Uhapšeni zbog ubistva devojčice

Izvor: B92, 17.Mar.2015, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKR:Uhapšeni zbog ubistva devojčice

Ukrajinska vojska je saopštila da je privela dvojicu vojnika, osumnjičenih da su u pijanom stanju oklopnim vozilom ubili osmogodišnju devojčicu.

U saopštenju ukrajinske vojske se navodi da vojnici "nisu bili u treznom stanju".

Generalštab je istakao da neće "imati milosti" prema onima koji su odgovorni za nesreću.

Nesreća se dogodila juče u gradu Konstantinovka na istoku zemlje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada je oklopno vozilo naletelo na članove jedne porodice koji su bili na trotoaru.

Lokalni mediji su objavili pišu da se vozilo sa ukrajinskim vojnicima velikom brzinom kretalo ulicama Konstantinovke, ali je zatim izgubilo kontrolu i pokosilo pešake.

Osmogodišnja devojčica je poginula, a njena majka i još jedno dete su hospitalizovani, prenela je agencija AFP.

Prema navodima svedoka, ukrajinski vojnici su jedva izbegli da ih besni građani ne kamenuju, a nešto kasnije je grupa ljudi opkolila vojne barake u gradu, gde su navodno čak i ispaljeni hici u vazduh.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšeni vojnici koji su pregazili devojčicu: Bili su pijani

Izvor: Vesti-online.com, 17.Mar.2015

Ukrajinska vojska je saopštila da je privela dvojicu vojnika, osumnjičenih da su u pijanom stanju oklopnim vozilom ubili osmogodišnju devojčicu...U saopštenju ukrajinske vojske se navodi da vojnici "nisu bili u treznom stanju"...Generalštab je istakao da neće "imati milosti" prema onima koji su...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.