UEFA kaznila Ukrajinu

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2015, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA kaznila Ukrajinu

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije kaznila je danas reprezentaciju Ukrajine jednom utakmicom igranja pred praznim tribinama na domaćem terenu zbog rasističkog ponašanja navijača na meču sa Španijom u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo.

Osim zabrane igranja jednog me;a bey pristustva publike, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Fudbalski savez Ukrajine moraće da plati i 97.000 evra zbog ispada svojih navijača na utakmici odigranoj 12. oktobra.

Ukrajina u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine neće smeti da koristi stadion u Lavovu zbog suspenzije Svetske fudbalske federacije (Fifa) iz 2013. godine, a i prvi meč će igrati pred praznim tribinama.

Reprezentacija Ukrajine će u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine igrati u Grupi I sa selekcijama Turske, Hrvatske, Islanda i Finske.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.