U ruskom napadu na ukrajinski humanitarni centar pet poginulih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Mar.2023, 11:22

U ruskom napadu na ukrajinski humanitarni centar pet poginulih

U ruskom napadu na centar za humanitarnu podršku u gradu Kostyantynivka, na istoku Ukrajine, poginulo je pet osoba, saopštila je ukrajinska služba za vanredne situacije. "Grad Kostyantynivka bio je pod raketnom paljbom tokom noći 24. marta. Jedna od raketa je pogodila jednospratnu zgradu", saopštila je hitna služba na Telegramu, prenosi AFP. Prethodno je predsjednik ukrajine Volodimir Zelenski pozvao evropske lidere da ubrzaju i povećaju opskrbu njegove zemlje oružjem,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najmanje šest mrtvih u ruskim napadima u Ukrajini

Izvor: Danas, 24.Mar.2023

Najmanje pet osoba je poginulo u ruskom napadu u Donjeckoj oblasti na istoku Ukrajine, dok je jedna osoba poginula u napadu na jugu zemlje, saopštile su danas lokalne vlasti.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.