Rusija objavila snimku osumnjičene za ubistvo prokremaljskog blogera

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Apr.2023, 18:55

Rusija objavila snimku osumnjičene za ubistvo prokremaljskog blogera

Ruski istražitelji uhapsili su ženu koja se sumnjiči za ubistvo istaknutog ratnog blogera Vladlena Tatarskog u eksploziji u kafiću u Sankt Peterburgu u nedjelju. Na snimku koji su objavile vlasti čuje se Darja Trepova kako priznaje da je predala bistu Tatarskom koja je kasnije eksplodirala. Međutim, u objavljenom snimku ona ne kaže da je znala da će doći do eksplozije, niti priznaje bilo kakvu daljnju ulogu. Više od 30 ljudi je ranjeno u eksploziji u drugom najvećem gradu u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija u kafiću u Sankt Petersburgu, poginuo ruski ratni dopisnik

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Apr.2023

U eksploziji u kafiću u Sankt Petersburgu poginuo je ruski vojni bloger Vladlen Tatarski, koji je izveštavao sa prve linije fronta u Ukrajini, potvrdilo je rusko ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Bivši zatvorenik i pljačkaš: Ko je bio Vladlen Tatarski, ubijeni ruski bloger?

Izvor: Danas, 03.Apr.2023, 13:02

U sinoćnoj eksploziji u kafiću "Street Food Bar" u Sankt Peterburgu, koji je pripadao osnivaču paravojne grupe Jevgeniju Prigožinu a od nedavno se tu okupljao diskusioni klub "Кибер Z фронт", ubijen je poznati ruski bloger Vladlen Tatarski.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.