Izvor: Blic, 23.Feb.2024, 09:06

U "Jutro na Blic" istražujemo da li se nazire kraj rata u Ukrajini i ko bi mogao da ima ključnu ulogu u pomirenju (UŽIVO, VIDEO)

Dve godine od početka rata u Ukrajini, ne nazire se njegov kraj. Kakve su trenutno razmere njegovog uticaja na geopolitiku i globalnu ekonomiju? Postoji li način da se rat okonča i ko bi u tome mogao da ima ključnu ulogu? Gosti Jutra na Blic su Ivan Miletić, stručnjak za odbranu i bezbednost i Zoran Milivojević, karijerni diplomata.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"IMAĆEMO JOŠ JEDAN RAT" Stručnjaci upozoravaju: Baltičke zemlje u strahu, sve liči na Putinovu MASKIROVKU

Izvor: Blic, 23.Feb.2024

"Ukrajina i Evropa su najveći gubitnici u ovom ratu. Naravno uz Rusiju", kaže karijerni diplomata Zoran Milivojević gostujući u "Jutro na Blic". Dve godine je prošlo od početka rata u Ukrajini, njegov kraj ne samo da se ne nazire, već je stanje na frontu takvo da kao posledicu ima da se sve više...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.