U Budvi boravi 41.000 gostiju

Izvor: Capital.ba, 18.Avg.2023, 11:43

U Budvi boravi 41.000 gostiju

PODGORICA – U Budvi, turističkoj prijestonici Crne Gore, boravi oko 41.000 registrovanih turista, što je na nivou prošle godine, saopšteno je iz lokalne Turističke organizacije. FOTO: Agencije “Prema zvaničnim podacima, u Budvi je oko 41.000 turista, od toga u hotelima oko 17.000, ostalo u drugim vidovima smještaja, najviše u privatnom”, naveli su iz Turističke organizacije Budva. Kada je riječ o strukturi gostiju najviše ih je iz Srbije, Rusije, Ukrajine i BiH.  Nezavisne novine Чланак U Budvi boravi 41.000 gostiju се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Budvi boravi 41.000 gostiju

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Avg.2023

PODGORICA - U Budvi, turističkoj prijestonici Crne Gore, boravi oko 41.000 registrovanih turista, što je na nivou prošle godine, saopšteno je iz lokalne Turističke organizacije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.