U BRAZILU KUJU PLAN: Da Silva ima rešenje za Rusiju i Ukrajinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 17:59

U BRAZILU KUJU PLAN: Da Silva ima rešenje za Rusiju i Ukrajinu

Lula da Silva je istakao da se Brazil zalaže za traženje rešenja sukoba pregovorima.

Brazilski predsednik Luis Injasio Lula da Silva neće posetiti ni Rusiju ni Ukrajinu dok se ne stvore uslovi za prestanak sukoba, objavio je portal G1.

Lula da Silva je u razgovoru sa novinarima tokom posete Portugaliji istakao da se Brazil zalaže za traženje rešenja sukoba pregovorima.

- Treba da oformimo grupu zemalja koja će sesti za pregovarački sto i sa Rusijom i sa Ukrajinom kako bi se postigao mir - kazao je on.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Oformiti grupu zemalja koja će sesti za pregovarački sto i sa Rusijom i sa Ukrajinom"

Izvor: B92, 22.Apr.2023

Brazilski predsednik Luis Injasio Lula da Silva neće posetiti ni Rusiju ni Ukrajinu dok se ne stvore uslovi za prestanak sukoba, objavio je portal G1...Lula da Silva je u razgovoru sa novinarima tokom posete Portugaliji istakao da se Brazil zalaže za traženje rešenja sukoba pregovorima..."Treba da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.