Turčinov: Donjeck čekaju antiterorističke mere

Izvor: Vostok.rs, 07.Apr.2014, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turčinov: Donjeck čekaju antiterorističke mere

07.04.2014. -

Takozvani vršilac predsedničke dužnosti Ukrajine, Aleksandar Turčinov izjavio je da će protiv oružanih učesnika demonstracija na istoku zemlje biti organizovane antiterorističke mere.

''Noćas je formiran krizni štab. A protiv onih koji su u ruke uzeli oružje biće primenjene antiterorističke mere. Pojačana je zaštita istočne granice naše zemlje'', - izjavio je Turčinov u televizijskom obraćanju, u ponedeljak.

U nedelju su u Donjecku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Lugansku i Harkovu održane proruske demonstracije za vreme kojih su zauzete zgrade regionalnih uprava i uprave Saveta bezbednosti Ukrajine.

Čitajte više na Ukrajina iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija ne planira jačanje granice sa Ukrajinom

Izvor: Vostok.rs, 07.Apr.2014

07.04.2014. -..Rusija ne planira da uvodi dodatne mere za jačanje granice sa Ukrajinom, saopštio je predstavnik Granične službe FSB-a Rusije...Danas je takozvani vršilac dužnosti predsednika Ukrajine, poslanik Vrhovne rade, Aleksandar Turčinov govorio o pojačanju zaštite istočne granice zemlje...''Sve...

Nastavak na Vostok.rs...

Turčinov zapretio prorusima: Svi separatisti tretiraće se kao teroristi!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Apr.2014, 13:04

Svi "separatisti" koji koriste oružje i zauzimaju državne zgrade u Ukrajini, tretiraće se kao teroristi i kriminalci, uzpozorio je danas vršilac dužnosti predsednika Ukrajine Aleksandar Turčinov. ..Kriza u Ukrajini se zahuktava: Aleksandar Turčinov.. ..On je u Parlamentu izrazio nadu da će uskoro...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.