Tuča navijača u Lavovu, 12 uhapšenih

Izvor: B92, 07.Nov.2019, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča navijača u Lavovu, 12 uhapšenih

Ukrajinska policija saopštila je da je uhapšeno 12 osoba koje su bile uključene u tuču 100 navijača uoči utakmice između Oleksandrije i Sent Etjena u Lavovu.

Po navodima policije, incident se dogodio u sredu uveče, dan uoči utakmice Lige Evropa, a u tuču su bili uključeni ukrajinski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << , francuski i nemački navijači.

Policija je navela da je uhapšeno četvoro navijača iz Lavova, kao i osam stranaca.

Kako se dodaje, u incidentu su povređena i dva policajca.

Utakmica Oleksandrija - Sent Etjen igra se u četvrtak od 21 čas i možete je pratiti putem našeg LIVE BLOGA.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Masovna tuča uoči utakmice u Lavovu, 12 uhapšenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2019

Dvanaest huligana je uhapšeno nakon masovne tuče uoči današnje utakmice Evropske lige između Oleksandrije i Sent-Etjena u ukrajinskom gradu Lavovu...Među uhapšenima je sedam Francuza i jedan Nemac, a prema navodima policije, više od stotinu huligana sukobilo se na glavnom trgu...U neredima su...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.