Izvor: Danas, 03.Okt.2022, 14:24

Tolkač: Sa svakim poginulim detetom sve je teže da shvatimo argumente Srbije

Ambasador Ukrajine u Srbiji Volodimir Tolkač izjavio je da je veoma teško pitanje za Ukrajinu da li razume odluku Srbije da ne uvodi sankcije Ruskoj Federaciji. "Hteli bismo da vidimo Srbiju u okviru prijatelja i saveznika i teško nam je da shvatimo argumente koje Srbija daje sa svakim našim poginulim vojnikom, sa svakim poginulim detetom, a više od 300 dece je poginulo do sada i mnogo više njih je ranjeno. Sve je teže i teže razumeti argumente Srbije", rekao je ambasador za N1.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ambasador Ukrajine: Sve je teže da shvatimo argumente Srbije za neuvođenje sankcija

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Okt.2022

Ambasador Ukrajine u Srbiji Volodimir Tolkač izjavio je danas da je veoma teško pitanje za Ukrajinu da li razume odluku Srbije da ne uvodi sankcije Rusiji i dodao da je "smešno" porediti pitanje Kosova i četiri ukrajinska regiona koje je Rusija nedavno otcepila.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.