Tobiju više prija Slovenija nego Zvezda: Znam da nemam najbolju sezonu u klubu

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 22:22

Tobiju više prija Slovenija nego Zvezda: Znam da nemam najbolju sezonu u klubu

Amerikanac Majk Tobi konačno je dobio prostor da igra i iskoristio je ukazano poverenje selektora Slovenije u meču kvalifikacija za Eurobasket sa Ukrajinom.

Košarkaš Crvene zvezde je za 29 minuta imao gotovo "dabl-dabl" učinak, 11 poena i 9 skokova, upisao indeks korisnosti 19 i bio jedan od najboljih na terenu.

Dan posle, za slovenačke medije pričao je o svom učinku, a dotakao se i svog statusa u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klubu gde dobija sve manje prilike da se nametne.

Tobiju kao da je laknulo što je posle dugo vremena imao bitnu ulogu u ekipi.

"Svestan sam da iza mene nije nabolja sezona na klupskom planu, ali sam zaista srećan što sam ovde zajedno sa momcim. Srećan sam kad mogu da pomognem reprezentaciji koliko god mogu", rekao je Tobi.

O meču sa Ukrajinom rekao je da

"Mislim da je početak utakmcie bio malo teži za nas, nije bilo dobr, ali smo odgovorili na najbolji način, posebno odbranom u drugom poluvremenu, takođe smo i skok popravili. Ukrajina je dobra ekipa, fizički jak i iskusan tim. U prvom poluvremenu smo im previše toga dozvolili, ali smo u drugom obavili posao kako treba", zaključio je Tobi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.