To se čekalo! FSS nagrađuje onog ko otkine bod Portugalcima, ova suma je već spremna!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2019, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To se čekalo! FSS nagrađuje onog ko ''otkine'' bod Portugalcima, ova suma je već spremna!

Ma, ko kaže da neće biti zanimljivo u poslednja dva kola kvalifikacija za EP?

Mnogi smatraju da bez obzira na poraz Portugala u Ukrajini, to što im je Srbija prišla na samo bod zaostatka, praktično ne znači ništa i da će Ronaldo i drugovi bez problema dobiti dve preostale utakmice u kvalifikacijama i izboriti plasman na Evropsko prvenstvo.

Ipak, u Fudbalskom savezu Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se ne predaju, nadaju se iznenađenju, koje bi našem timu moglo da donese plasman na Evropsko prvenstvo već za mesec dana i da nećemo morati da strepimo do kraja marta i utakmica baraža.

Portugal će najpre 14. novembra dočekati reprezentaciju Litvanije, čiji je selektor odmah posle poraza od Srbije poručio da će njegovi fudbaleri biti maksimalno motivisani protiv Portugalaca, a tri dana kasnije izabranici Fernanda Santoša će gostovati selekciji Luksemburga.

Jedan remi Portugalaca u ove dve utakmice bio bi dovoljan da Srbija ode na Evropsko prvenstvo, pod uslovom da i naš nacionalni tim ostvari očekivanja u mečevima na domaćem terenu protiv Luksemburga i Ukrajine.

S tim u vezi, stiže još jedna važna informacija koju je preneo ''Kurir'', da će naš Fudbalski savez premirati Litvaniju sa pola miliona evra u pokušaju da iznenadi Portugalce u predstojećem meču. Ako oni ne uspeju, sličnu nagradu mogu da očekuju i Luksemburžani.





''Premije za protivnika nije pitanje za nas igrače, već za druge ljude.







Nas su Luksemburžani namučili tamo. Da su imali sreće, mogli su nam dati još neki gol. Imaju lep motiv, jer igraju protiv velike ekipe pred svojim navijačima, tako da treba verovati'', istakao je naš najbolji strelac Aleksandar Mitrović.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.