Timošenko pozvala Ukrajince da pokažu snagu protiv vlasti

Izvor: NaDlanu.com, 24.Avg.2012, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Timošenko pozvala Ukrajince da pokažu snagu protiv vlasti

Bivša ukrajinska premijerka i opoziciona liderka Julija Timošenko pozvala je iz zatvora Ukrajince da "pokažu snagu" protiv vladajuće partije na predstojećim parlamentarnim izborima.

Audio poruka Timošenkove iz zatvora u istočnoj Ukrajini puštena je na današnjem opozicionom protestu u Kijevu."Ovo je bitka izmedju svih razboritih i snažnih ljudi i apsolutnog zla", poručila je Timošenko.Timošenko je prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << godine osudjena na sedam godina zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja prilikom potpisivanja "štetnog" gasnog ugovora sa Rusijom 2009.Njene pristalice navode da je sudjenje bivšoj premijerki bilo orkestrirano od strane njenog protivnika, predsednika Viktora Janukoviča.KIJEV, 24. avgusta 2012. (Beta-AP)

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.