Timošenko ide na lečenje u Nemačku

Izvor: B92, 24.Feb.2014, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Timošenko ide na lečenje u Nemačku

Kijev -- Nedavno oslobođena bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko otputovaće sledećeg meseca u Nemačku na lečenje, stoji u saopštenju na njenoj Internet strani.

"Bivša premijerka Julija Timošenko je prihvatila ponudu nemačke kancelarke Angele Merkel da se leči u Nemačkoj", stoji u saopštenju, a prenela je agencija AFP.

Timošenkova će na lečenje otići nakon što bude prisustvovala kongresu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evropske narodne partije u Dablinu, koji počinje 6. marta, precizirano je u saopštenju.

Julija Timošenko je u subotu, odmah po oslobađanju iz zatvorske bolnice najavila da će se kandidovati na predsedničkim izborima. Na kijevskom trgu Majdan dočekana je uglavnom ovacijama, ali su se čuli i zvižduci.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.