Timoščuk odlazi na kraju sezone

Izvor: RTS, 04.Apr.2013, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Timoščuk odlazi na kraju sezone

Fudbaler sredine terena Bajerna iz Minhena Anatolij Timoščuk najavio je da će, nezadovoljan statusom, na kraju sezone najverovatnije napustiti nemački klub.

"Mislim da ću promeniti ekipu. Svake nedelje mislim da ću da igram, ali na kraju ne bude ništa od toga. To je baš frustrirajuće. Ne mogu sa čelnicima kluba da razgovaram o produžetku ugovora kada ne igram. Uostalom, niko od njih me i nije zvao da pričamo", kazao je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ukrajinski reprezentativac.

On je u dosadašnjem toku sezone odigrao 17 utakmica, od čega je na samo tri bio starter.

Timoščuka je iz tima "izbacio" španski reprezentativac Havi Martinez.

Ukrajinac je u Bajern došao 2009. godine iz ruskog Zenita, a sa Bajernom je do sada osvojio prvenstvo i nemački kup.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Timoščuk napušta Bajern

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Apr.2013

Igrač sredine terena Bajerna iz Minhena Anatolij Timoščuk najavio je da će, nezadovoljan statusom, na kraju sezone najverovatnije napustiti nemački klub.. (FOTO: fcbayernmeister.blogger.ba). – Mislim da ću promeniti ekipu. Svake nedelje mislim da ću da igram, ali na kraju ne bude ništa od toga....

Nastavak na Sportski Žurnal...

Timoščuk odlazi iz Bajerna na kraju sezone

Izvor: Press, 04.Apr.2013

- Mislim da ću promeniti ekipu. Svake nedelje mislim da ću da igram, ali na kraju ne bude ništa od toga. To je baš frustrirajuće. Ne mogu sa čelnicima kluba da razgovaram o produžetku ugovora kada ne igram. Uostalom, niko od njih me i nije zvao da pričamo - kazao je ukrajinski reprezentativac...On...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.