Teško je bilo napustiti Bajern

Izvor: B92, 01.Jul.2013, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Teško je bilo napustiti Bajern"

Ukrajinski fudbaler Anatolij Timoščuk priznao je da mu je bilo teško da donese odluku o napuštanju minhenskog Bajerna.

On nije produžio ugovor sa prvakom Evrope i kao slobodan igrač, posle četiri godine, vratio se u Zenit iz Sankt Peterburga.

"Bilo je veoma teško reći zbogom, ali uvek je tako, svaki put kada napustite neki klub", rekao je on i nastavio, "Nije lako doneti takvu odluku. Utiče i na vašu porodicu, pogotovo kada nastupate za dobar tim poput Bajerna, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji igra na neverovatnom nivou i sa velikim uspehom."

On je dodao i da je u dobrim odnosima sa bivšim saigračima, kao i da će godine u minhenskom timu pamtiti po sjajnim trenucima.

“Sa svima se slažem sjajno i sigurno ću sa mnogima ostati u kontaktu. Imao sam četiri sjajne godine, bilo je toliko divnih momenata koje nikada neću zaboraviti. Osvajanje titule 2010, kao i cela protekla sezona bili su neverovatni, retko koji tim može da postigne tako nešto“, izjavio je 34-godišnji fudbaler.

Timoščuk je za Bajern ukupno odigrao 86 utakmica i postigao četiri gola, a vratio se u ekipu Zenita iz koje je i došao u bavarski tim. Za reprezentaciju Ukrajine nastupio je 128 puta, uz četiri gola.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.