TVB92: Kličko  Pulev (22.50)

Izvor: B92, 15.Nov.2014, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TVB92: Kličko " Pulev (22.50)

Ukrajinski bokser Vladimir Kličko od 22.50 u Hamburgu brani titulu šampiona sveta u teškoj kategoriji protiv Bugarina Kubrata Puleva, uz prenos na TVB92.

Kličko je vlasnik četiri pojasa – IBF, IBO, WBO, WBA i Ring magazina, 16 puta je uspešno branio tron, dok je Pulev neporažen u profesionalnoj karijeri.

Ukrajinac u karijeri ima učinak od 62 pobede uz tri poraza, dok je Bugarin ostvario skor od 20 pobeda na isto toliko mečeva.

Uložio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam mnogo truda, znoja i strpljenja kako bi stigao do ove tačke. Spreman sam, motivisaniji više nego ikad. Jedva čekam da počne borba. Kubrat Pulev je jedan od najboljih boksera ne računajući šampiona. Imao je dobre borbe u karijeri i dosta vremena da se spremi za borbu“, rekao je Kličko.

Bugarski bokser je pred duel sa mlađim od braće Kličko više bio raspoložen za provokacije i najavio je uzbudljivu borbu.

Njegovom vremenu je došao kraj, ja sam bokser budućnosti. On se ne plaši i biće testiran. Zato što se tako ponaša, ne dobija moje poštovanje“, istakao je Pulev.

Kličko i Pulev je prvobitno trebalo da se nađu u ringu u septembru, ali je Ukrajinac morao da otkaže bodbu zbog povrede bicepsa.

Kličko će ove večeri pokušati 17. uzastopni put da obrani titulu. Bolji učinak od njega imaju samo Leri Holms sa 20 odbrana i Luis sa 25.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.