Izvor: Blic, 20.Mar.2024, 22:55

"TO ĆE BITI LEKCIJA ZA SVE BUDALE U EVROPI" Medvedev šokirao izjavom o slanju trupa u Ukrajinu: "Kad počnu vojnici u sanducima da se vraćaju u Francusku, neće biti izgovora"

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev poručio je kako bi eliminisanje francuskog vojnog osoblja koje bi se moglo pojaviti u Ukrajini bila kritična, ali ne posebno teška misija za ruske oružane snage, prenosi državna novinska agencija Tass.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Potencijalno raspoređivanje francuskih trupa u Ukrajini moglo bi biti od koristi Rusiji — Medvedev

Izvor: Vostok.rs, 21.Mar.2024, 00:06

Eliminisanje francuskog vojnog osoblja koje bi se moglo pojaviti u Ukrajini bila bi kritična, ali ne posebno teška misija za ruske oružane snage, ali bi za Pariz tako ponižavajući poraz njegovih legija bio jednak giljotini, izjavio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.. „Zapravo,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.