TINA KRAJIŠNIK: Pred nama su velike utakmice

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2023, 12:49

TINA KRAJIŠNIK: Pred nama su velike utakmice

Košarkašice Srbije ubedljive protiv Ukrajine.

Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije Tina Krajišnik izjavila je da je presrećna zbog pobede protiv Ukrajine na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti odigrano 2025. godine. Košarkašice Srbije su u Beogradu pobedile Ukrajinu 82:40 u meču prvog kola grupe G kvalifikacija za EP 2025.

- Veoma nam znači ova pobeda kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << timu, presrećna sam i zadovoljna kao kapiten. Mislim da smo u većem delu utakmice odgovorile na zahteve selektorke i stručnog štaba, bilo je veoma važno da i pored vrlo kratkog perioda za pripremu fokus bude visoko i da meč shvatimo ozbiljno. Pred nama su velike utakmice kada dođu kvalifikacije za Olimpijske igre, tako da je ovo bila dobra prilika da se okupimo i počnemo da se uigravamo - izjavila je Tina Krajišnik, koja je u ovom meču postigla 22 poena.

Košarkašice Srbije će narednu utakmicu u kvalifikacijama odigrati u nedelju u Skoplju protiv Severne Makedonije. U Grupi G se još nalazi i selekcija Portugalije.

EP 2025. biće odigrano od 19. do 29. juna u Češkoj, Nemačkoj, Grčkoj i Italiji. Plasman na Evrobasket 2025. obezbediće pobednici grupa i četiri najbolje drugoplasirane sekcije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.