Sve ide brzo, poznat i Zidanov naslednik?

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2020, 12:00

Sve ide brzo, poznat i Zidanov naslednik?

Dve utakmice za "vađenje".

Već smo pomenuli, izgleda da se bliži drugi rastanak Florentina Perezea i njegovog miljenika Zinedina Zidana.

Real Madrid je šokirao Evropu sinoć. Od Madriđana su bili bolji fudbaleri Šahtjora, predstavnici Ukrajine su došli dosta oslabljenji zbog pozitivnih igrača na COVID-19.

Ovo je drugi poraz "los blankosa" zaredom, prvo u Primeri od Kadiza i od "rudara" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sinoć a sledi veliki "El Klasiko" za vikend. Španski mediji pišu kako je francuskom stručnjaku ostalo još dve utakmice kako bi spasio posao.

Jedna je upravo protiv Barselona a naredne u drugom kolu LŠ protiv Borusije Menhengladbah - zna se već i potencijalni naslednik.

Perez će ponovo ići proverenom metodom, rešenje dolazi iz samog kluba - biće to Raul Gonzales Blanko!

Nekadašnji kapiten Madriđana vrši funkciju glavnog trenera u Kastilji, podsetimo tako je 'stvoren' i Zidan. Raul se možda nije na najbolji način rastao sa klubom kao igrač, ali bi sada mogao da dobije priliku karijere i nasledi nekadašnjeg saigrača iz dana Galaktikosa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ je počela, ko je obeležio prvo kolo? (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2020

Utorak i sreda konačno imaju smisla...Završile su se utakmice prvog kola Lige šampiona...Imali smo neke (ne)očekivane rezultate - Bajern je razneo Atletiko Madrid, Šahtjor je savladao Real Madrid u sred Madrida. Podsetimo Ukrajinci su došli bez deset igrača zbog korona virusa. Junajted je ponovo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.