Sušić odredio spisak igrača

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Maj.2011, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sušić odredio spisak igrača

Spisak igrača za nastavak kvalifikacija za odlazak na Evropski šampionat u Ukrajinu i Holandiju 2012 godine objavio je i Safet Sušić, selektor Bosne i Hercegovine. Na njemu bilo praktično bilo kakvih iznenađenja. Izostali su, mada se očekivalo da dobiju pozive golman Stouka Asmir Begović i defanzivac Rendžersa iz Glazgova Saša Papac.

Razgovarao sam sa obojicom. Želeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sam da ih ih pozovem, ali mi je Begović iskreno rekao da ima manju povredu i da  zbog toga ga nije bilo na poslednja dva meča njegovog kluba. Što se tiče Papca, on mi je takođe rekao da želi da se vrati u dres reprezentacije, ali da čeka da se usvoji Statut i Savez krene novim putem. Prihvatio sam taj njegov stav i sigurno da im vrata reprezentacije nisu zatvorena. Oni će se naći na na spisku za neke naredne utakmice –rekao je Safet Sušić.
Pozivi su otišli na adrese sledećih igrača:
Golmani: Kenan Hasagić, Ibrahim Šehić i Asmir Avdukić.
Odbrana: Emir Spahić, Adnan Mravac, Boris Pandža, Senad Lulić, Mensur Mujdža, Ognjen Vranješ, Darko Maletić, Muhamed Subašić i Muhamed Bešić. Vezni red: Zvjezdan Misimović, Elvir Rahimić, Haris Medunjanin, Sejad Salihović Senijad Ibričić, Semir Štilić, Miralem Pjanić,
Napad: Edin Džeko, Vedad Ibišević i Zlatan Muslimović.
Seniorska selekcija Bosne i Hercegovine pripremaće se za dva kvalifikaciona duela u Sarajevu, tačnije na Ilidži. Okupljanje je zakazano za 27. maj, a 31. se odlazi u Rumuniju. Meč sa Rumunima je zakazan za 3. juni u 21 čas, a četiri dana kasnije u Zenici će ugostiti reprezentacija Albanije. Meč će se igrati od 20 časova i 15 minuta po lokalnom vremenu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.