Stigla reakcija iz Ukrajine na vest o smrti Prigožina

Izvor: B92, 23.Avg.2023, 21:29

Stigla reakcija iz Ukrajine na vest o smrti Prigožina

Savetnik ukrjainskog predsednika Mihail Podoljak komentarisao je nesreću u kojoj je navodno poginuo Jevgenij Prigožin.

"Što se tiče Prigožina: moramo pričekati da se ratna magla raziđe. Međutim, jasno je da Putin nikome ne oprašta sopstveni zverski strah i čekao je trenutak", napisao je.

"Takođe je očito da je Prigožin sam sebi potpisao posebnu smrtnu kaznu u trenutku kada je poverovao u čudna Lukašenkova jemstva i ništa manje apsurdnu Putinovu poštenu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reč. Micanje Prigožina i Vagnera dva meseca nakon pokušaja puča signal je Putina ruskim elitama uoči izbora 2024: Nelojalnost je jednaka smrti'", dodao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Povezane vesti

O Prigožinovoj smrti: "Ovo je vakcina protiv gluposti po obrascu KGB"

Izvor: B92, 24.Avg.2023, 16:17

Avionska nesreća u kojoj je nastradao Jevgenij Prigožin je lekcija svima koji još veruju u mogućnost pregovaračkog procesa sa Vladimirom Putinom...Ovo je danas saopštio savetnik šefa kabineta predsednika Ukrajine Mihail Podoljak..."Demonstrativna likvidacija Prigožina još jednom pokazuje koliko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.