Šta će biti s Markecom? Ništa od Dinama, sad je ponuđen drugom klubu iz evropske elite (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2019, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta će biti s ''Markecom''? Ništa od Dinama, sad je ponuđen drugom klubu iz evropske elite (foto)

Nikako ''Markec'' da se skrasi i da konačno zaigra kako ume.

Prošao je još jedan prelazni rok, Lazar Marković je definitivno stavio tačku na saradnju sa Liverpulom, ali još uvek nije pronašao novi klub u kojem će nastaviti karijeru.

Tokom leta se pojavila ''bombastična'' informacija da je navdno zagrebački Dinamo zainteresovan za njegove usluge, ali se dalje od medijskih spekulacija nije odmaklo.

Vreme je prolazilo, nova sezona je počela, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali i dalje nema konkretnijih vesti o popularnom ''Markecu''.

Doduše, juče su ukrajinski mediji lansirali priču kad je Marković ponuđen njihovom velikanu Šahtjoru, ali za sada nema reakcije pomenutog ukrajinskog kluba.

Šahtjor će se u grupnoj fazi Lige šampiona tokom jeseni takmičiti u Grupi C, sa Mančester sitijem, Atalantom i Dinamom iz Zagreba.

-

Агенты предложили Лазара Марковича «Шахтеру»https://t.co/19x6kVx9jZ

— Шахтер. Новости (@shakhtar_news) September 2, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.