Srpski biciklisti sve slabiji

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Sep.2012, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski biciklisti sve slabiji

STARA ZAGORA - Srpski vozači sve slabije voze na 62. međunarodnoj biciklističkoj trci ,,Oko Bugarske". U današnjoj petoj etapi najbolje plasirani biciklista naše zemlje bio je Der Žolt, koji je zauzeo 47. mesto. Pobednik etape od Trjavna do Stare Zagore, u dužini od 97 km, bio je Sergij Lagkuti iz Ukrajine u vremenu 2:18,40.

Poljak Marcin Sapa je zauzeo drugo mesto u istom vremenu, a treći je bio Niklas Arndt iz Nemačke, koji je zaostao oko minut i po od pobednika etape.
U generalnom plasmanu i dalje vodi ruski biciklistia Sergej Lomošnikov. Najbolje plasirani vozač iz Srbije Žolt Der u generalnom plasmanu zauzima 43. mesto sa 13,23 minuta slabijim...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.