Srni Sardinija preča od Soluna

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jun.2018, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srni Sardinija preča od Soluna

Dugodišnji kapiten Šahtjora i reprezentacije Hrvatske ovog leta menja sredinu, prvi put posle decenije i po.

Davne 2003. godine, Darijo Srna je iz splitskog Hajduka prešao u Šahtjor iz Donjecka i verovatno tada nije ni slutio koliko dugo će se u ovom ukrajinskom klubu zadržati.

Čak 15 godina bio je član Šahtjora, igrao u Ligi šampiona, Ligi Evrope, osvojio 10 titula prvaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ukrajine, sedam Kupova, osam Superkupova Ukrajine i jedan trofej Kupa UEFA u sezoni 2008/09.

Sada je došlo vreme za rastanak.

Poznati italijanski novinar Đanluka Di Marcio večeras je preneo na svom sajtu da je 36-godišnji Srna postigao dogovor sa Kaljarijem, da je pre desetak dana boravio na pregovorima u ovom gradu na Sardiniji i da će tokom sledeće nedelje obaviti medicinske preglede pre zvanične promocije u novom klubu.

Dakle, hrvatski veteran je spreman za novi izazov, prvi put ćemo ga gledati u italijanskoj Seriji A, iako je do pre nekoliko dana bilo nagoveštaja da će pojačati PAOK iz Soluna.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.