Spremni su na brutalne uslove? VIDEO

Izvor: B92, 08.Dec.2022, 09:27

Spremni su na brutalne uslove? VIDEO

Ruska vojska učestvuje u taktičkim vežbama u Belorusiji, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Belorusija je rekla da neće ulaziti u rat u Ukrajini, ali je predsednik Aleksandar Lukašenko u prošlosti naredio da se trupe rasporede sa ruskim snagama u blizini ukrajinske granice.

"Pripadnici Zapadnog vojnog okruga nastavljaju intenzivnu borbenu obuku na poligonima Oružanih snaga Republike Belorusije. Pripadnici gađaju iz svih vrsta pešadijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naoružanja, kao i iz minobacača, usavršavaju se u upravljanju borbenim vozilima i itd. “, navodi Ministarstvo odbrane.

Pripadnici gađaju iz svih vrsta pešadijskog naoružanja, kao i iz minobacača, usavršavaju svoje veštine u vožnji borbenih vozila, prolaze kurseve psiholoških prepreka, studiraju taktičku medicinu i druge discipline", navelo je rusko ministarstvo odbrane.

Video-snimci koje je objavilo ministarstvo prikazuju ruske vojnike u zimskoj opremi kako treniraju u blizini tenkova u zimskom krajoliku, pucajući iz oružja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vojska Srbije održala obuku za izvođenje protivvazduhoplovnih dejstava

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Dec.2022

Pripadnici diviziona 250. raketne brigade za protivvazduhoplovna dejstva naoružanog artiljerijsko-raketnim sistemom „pancir S1“ realizuju intenzivnu obuku za izvođenje borbenih dejstava u defanzivnoj operaciji protivvazduhoplovne odbrane. Obuka obuhvata uvežbavanje posluga za borbeni rad i osnovno...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.