Sprema se brutalan napad: Postoji samo jedan plan – maksimalno ubijanje

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 15:53

Sprema se brutalan napad: "Postoji samo jedan plan – maksimalno ubijanje"

Najbrutalnija ofanziva sa maksimalnim ubijanjem Rusa jedini je mogući scenario za Ukrajinu, rekao je savetnik šefa kabineta predsednika Ukrajine.

"Nema planova da se malo povučemo, a zatim sednemo za pregovarački sto. Postoji samo jedan plan – maksimalno brutalno napredovanje sa maksimalnim ubistvom Rusa na ovoj ruti", rekao je Mihail Podoljak, savetnik šefa kabineta predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ukrajine, govoreći ukrajinskim medijima.

"Ovo nije neki radikalni scenario, to je jedini mogući scenario za Ukrajinu – da dođe do granica 1991. godine", dodao je on. Ne možemo negde da stanemo i kažemo, hajde da razmislimo i razgovaramo", rekao je Podoljak.

Prema njegovom mišljenju, ako linija razgraničenja prođe kroz teritoriju koju Kijev smatra svojom, Ukrajina će se pretvoriti u "marionetsku silu“.

"Odnosno, ostaviće ime, brend 'Ukrajina', ali će postojati potpuno drugi narod, druga vlada", dodao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Volodin: Ukrajina i ne skriva svoju nameru – spremaju genocid

Izvor: B92, 15.Jun.2023

Najbrutalnija ofanziva uz "maksimalno ubijanje Rusa" kao jedini scenario za Ukrajinu nije ništa drugo nego genocid, rekao je predsednik Dume Vjačeslav Volodin...Podsetimo, savetnik šefa kabineta ukrajinskog predsednika Mihail Podoljak rekao je da je najbrutalnija ofanziva sa "maksimalnim ubijanjem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.