Španija uvodi mjere štednje električne energije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Avg.2022, 09:44

Španija uvodi mjere štednje električne energije

Španska Vlada će uvesti hitne mjere za uštedu energije usred ruske invazije na Ukrajinu i energetske krize koja prijeti Evropi. Prema tim mjerama, u svim javnim ustanovama kao i u tržnim centrima, bioskopima, hotelima, aerodromima, javnom prevozu, uređaji za klimatizaciju ne smiju biti podešeni na temperaturu nižu od 27 stepeni ljeti, odnosno veću od 19 zimi. Kako je saopštila ministarka za ekološku tranziciju Tereza Ribera mjere će važiti do 1. novembra 2023. godine a time će pokušati da...
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španija uvodi mere štednje električne energije

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Avg.2022

Španska Vlada će uvesti hitne mere za uštedu energije tokom ruske invazije na Ukrajinu i energetske krize koja preti Evropi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.