Izvor: RuskaRec.ru, 08.Avg.2017, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šojgu nagradio vojne graditelje pruge kojom se zaobilazi Ukrajina

Rusija počela izgradnju pruge koja će zaobići Ukrajinu
Šef vojnog resora RF Sergej Šojgu nagradio je pripadnike železničkih vojnih jedinica za operativnu izgradnju linije kojom su Voronješka i Rostovka oblast spojene zaobilazeći Ukrajine.
Deonica Žuravka-Milerovo u dužini od 270 kilometara gradi se od 2015. godine. 170 kilometara šina postavili su železnički odredi ruske vojske, a ostatak pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << civilne železnice.
Železnička pruga na jugu Rusije kojom je izbegnut prolazak kroz Ukrajinu puštena je u rad, kako su javili mediji, ranije u ponedeljak.
Juna 2015. godine Ruske železnice i Ministarstvo odbrane sklopili su sporazum o izgradnji pruge koja će povezati Voronješku i Rostovsku oblast zaobilazeći Ukrajinu.  

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.