Snimak brutalnog ubistva na frontu: Ruski vojnik beži preko polja, a onda... Eksplozija VIDEO

Izvor: B92, 02.Avg.2023, 21:44

Snimak brutalnog ubistva na frontu: Ruski vojnik beži preko polja, a onda... Eksplozija VIDEO

Snimak trenutka kada je ruski vojnik navodno pogođen ukrajinskom protivtenkovskom raketom postao je viralan na internetu.

Snimak u trajanju od 21 sekundi, koji je prvi objavio na mreži korisnik Tvitera Aleks Bond, prikazuje projektil koji se kreće ka vojniku koji trči preko polja nakon čega eksplodira.

Bond, koji sebe opisuje kao "ukrajinskog volontera" na svom Tviter profilu, rekao je da štrajk pokazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "visoku profesionalnost operatera".

U odgovoru na pitanje o ceni projektila, Bond je odgovorio: "Slažem se da nije isplativo, ali momci su rekli da je sve vredelo. Ne mogu da ulazim u detalje".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.