Snage pod kontrolom Kijeva nastavljaju sa granatiranjem Slavjanska

Izvor: Vostok.rs, 15.Maj.2014, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snage pod kontrolom Kijeva nastavljaju sa granatiranjem Slavjanska

15.05.2014. -

Snage pod kontrolom Kijeva su nastavile sa napadima na pozicije Samoodbrane u Slavjansku.

Na severu grada, nedaleko od fabrike stočne hrane, gde se nalazi i kontrolni punkt koji kontroliše čas jedna, čas druga strana, se čuju puškomitraljezi i artiljerijska paljba.

U noći između srede i četvrtka ministarstvo odbrane Ukrajine je je izjavilo da se kod Kramatorska vode borbe, ali pristalice >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << federalizacije nisu potvrdile tu informaciju. Prema njihovim rečima, tamo je sve mirno, mada iznad stambenih kvartala kruže helikopteri.

Takođe, je saopšteno da je kod mesta Starovarvarovka počelo čišćenje. Onda se ispostavilo da je to bio vatreni obračun pripadnika kijevskih snaga sa teroristima radikalnog „Desnog sektora“.

Čitajte više na Ukrajina iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti/Maks Vetrov    

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.