Si, budi oprezan. Ovo nije pretnja, ali...

Izvor: B92, 08.Jul.2023, 10:20

Si, budi oprezan. Ovo nije pretnja, ali...

Nakon što je najavio svoje planove za slanje kasetne municije u Ukrajinu, američki predsednik Džo Bajden je imao sastanak sa kineskim predsednikom.

Tokom razgovora rekao je Si Đinpingu da "bude oprezan" jer se Peking oslanja na zapadna ulaganja, navodi CNN.

"Rekao sam: Ovo nije pretnja. Ovo je opažanje", rekao je Bajden.

"Otkako je Rusija ušla u Ukrajinu, 600 američkih korporacija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se povuklo iz Rusije. A rekli ste mi da vaša ekonomija zavisi o ulaganjima iz Evrope i Sjedinjenih Država. Budi oprezan, budi oprezan", rekao je Bajden.

Upitan kakav je bio Sijev odgovor, Bajden je rekao: "Slušao je, nije se svađao".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠTA SE KRIJE IZA RAZGOVORA KINE I AMERIKE?! Bajden - SI, budi oprezan. Ovo nije pretnja, ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023

Tokom razgovora Bajden je rekao Si Đinpingu da "bude oprezan" jer se Peking oslanja na zapadna ulaganja...Nakon što je najavio svoje planove za slanje kasetne municije u Ukrajinu, američki predsednik Džo Bajden je imao sastanak sa kineskim predsednikom...Tokom razgovora rekao je Si Đinpingu da "bude...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.