Ševčenko: Mogli smo da budemo efikasniji

Izvor: B92, 17.Jun.2021, 18:44

Ševčenko: Mogli smo da budemo efikasniji

Selektor Ukrajine Andrej Ševčenko bio je srećan zbog prve pobede na Evropskom prvenstvu, ali ne u potpunosti zadovoljan izdanjem svojih izabranika.

Ukrajina je u 2. kolu grupe C savladala Severnu Makedoniju rezultatom 2:1 (2:0) i stigla do tri važna boda pred rasplet u poslednjem kolu grupne faze.

"Pre svega, želim da se zahvalim našim navijačima koji su nas bodrili do prve pobede na turniru. Takođe i onima koji su nas pratili od kuće", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ševčenko, pa se osvrnuo na sam meč.

"Mogli smo da postignemo više golova. Moramo da budemo svesni koliko šansi stvaramo i kako igramo u napadu. Mislim da je Ukrajina veoma dobar napadački tim i to je danas pokazala. Zadovoljan sam što sam to video. Ali najvažnije je što smo reagovali posle primljenog gola i pokazali želju da postignemo više golova i zato smo zaslužili ovu pobedu", istakao je Ševčenko.

Ukrajina će u 3. kolu igrati protiv Austrije koja trenutno ima tri boa, a od 21 sat igra protiv Holandije.

Makedonci će se najverovatnije oprostiti od takmičenja upravo protiv "lala" u Amsterdamu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.