Šef britanskih špijuna poziva Ruse na saradnju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Jul.2023, 12:37

Šef britanskih špijuna poziva Ruse na saradnju

Šef britanske špijunske službe MI6 pozvao je u srijedu Ruse koji se protive ratu u Ukrajini da se "pridruže" njegovoj obavještajnoj službi i prekinu krvoproliće. U svom drugom govoru od dolaska na poziciju šefa Tajne obavještajne službe 2020. godine, Richard Moore je izrazio uvjerenje da su vrlo male šanse da Rusija povrati prednost u Ukrajini. Tokom govora, održanog u britanskoj ambasadi u Pragu, on je uporedio trenutnu situaciju u Ukrajini sa Praškim proljećem 1968. godine,...
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šef britanske kontraobaveštajne službe pozvao Ruse da špijuniraju za Britaniju protiv Putina

Izvor: Danas, 19.Jul.2023

Šef britanske kontraobaveštajne službe MI6 Ričard Mur (Richard Moore) pozvao je danas Ruse "koji se bore sa svojom savešću" da se okrenu protiv vlasti predsednika Rusije Vladimira Putina i da - špijuniraju za Veliku Britaniju, javljaju svetski mediji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.