Sankcije protiv Rusije neće rešiti ukrajinski sukob

Izvor: BKTV News, 29.Maj.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sankcije protiv Rusije neće rešiti ukrajinski sukob"

Sukob u Ukrajini neće rešiti sankcije Zapada protiv Rusije, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin.

Na zajedničkoj konferenciji za novinare, koju je održao sa predsednikom Francuske Emauelom Makronom, Putin je odgovarajući na pitanje da li sankcije protiv Rusije pomažu u zaustavljanju sukoba na istoku Ukrajine rekao: "Ovo je odgovor: ni na koji način. Hajde da se borimo da se ukinu sva >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ograničenja u globalnoj ekonomiji", preneo je AFP.

Putin je rekao da su osnovni interesi Moskve i Pariza važniji od trenutne političke klime.

"Ubeđen sam da su osnovni interesi Rusije i Francuske važniji od trenutnog političkog okruženja", rekao je Putin na zajedničkoj konferenciji za novinare, prenosi Tas.

Prema njegovim rečima, Moskva i Pariz su rešeni da pronađu zajedničko rešenje problema u Siriji, Ukrajini, Severnoj Koreji, vezano za terorizam i nuklearni program.

"Razgovarali smo o krizi u Ukrajini, mogućnostima rešavanja sirijskog problema i naravno, dotakli smo se složene, i u mojoj glavi opasne situacije sa nuklearnim problemom u Severnoj Koreji i sa raketnim programom Severne Koreje", rekao je Putin.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Moskva,   Pariz

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Ruski i francuski interesi važniji od političke klime

Izvor: Blic, 29.Maj.2017

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da su osnovni interesi Moskve i Pariza važniji od trenutne političke klime...- Ubeđen sam da su osnovni interesi Rusije i Francuske važniji od trenutnog političkog okruženja - rekao je Putin na zajedničkoj konferenciji za novinare, prenosi TASS...Prema...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.