Šampion Ukrajine nemilosrdan

Izvor: KGsport.info, 12.Nov.2015, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampion Ukrajine nemilosrdan

Igrači kragujevačkog Ekonomca upisali su i drugi poraz na turniru D grupe Elitne runde UEFA Futsal kupa, koji se održava u prestonici Slovačke Bratislavi. Nakon Benfike, i Lokomotiva iz Harkova bila je prejak rival za izabranike Vladana Cvetanovića, tako da je meč završen rezultatom 6:1 u korist prvaka Ukrajine.
Popularni „Studenti“ su se dobro držali u prvih dvadeset minuta meča, ali su Ukrajnici na odmor ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << otišli sa golom prednosti, pošto je Petar Šoturma savladao Franka Bilića u 4. minutu utakmice.
U nastavku susreta usledio je pravi potop Kragujevčana. Denis Ovsijankov sa dva i Sergej Žurba sa tri gola bili su nerešiva engima za odbranu Ekonomca i jedino što je šampion Srbije uspeo da uradi do kraja susreta, to je da postigne počasni gol preko Nikole Rnića.
Ovim porazom „Studenti“ su izgubili i teorijsku šansu za plasman među četiri najbolja tima sa Starog kontinenta, pa će sutrašnji meč sa domaćinom Slov-Matikom za njih imati revijalni karakter.
Foto: UEFA.com
 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.