Sadik spreman za poziv koji se ne odbija!

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sadik spreman za poziv koji se ne odbija!

Umar Sadik bi uskoro mogao da dobije poziv koji neće moći da odbije.

Umar Sadik je uspeo da dostigne formu koju su svi očekivali.

Posebno je impresionirao protiv Astane u gostima kada je postigao dva gola, a nakon toga je govorio za nigerijske medije o potencijalnom pozivu u reprezentaciju.



"Spreman sam za poziv. Molim se da mi se želja ostvari. Naporan rad i rezultati na terenu govore u moje ime. Kada dođe prilika, siguran sam da ću je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iskoristiti"
, rekao je Umar Sadik za medije u Nigeriji.

Ističe i da mu se sviđa način na koji igra reprezentacija.

"Gledao sam prijateljsku protiv Ukrajine i bilo je uzbudljivo. Srećan sam zbog načina na koji igramo. Zaista je ekipa izgledala uigrano i dominirala je protiv Ukrajinaca. Drago mi je i zbog testa protiv Brazila. Uvek je dobro igrati protiv najjačih rivala", rekao je Sadik.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.