SVIREPO UBISTVO: Stanarka iz Ukrajine trpela velike BOLOVE i STRAH, udarao je OŠTRIM PREDMETOM i pri čistoj svesti mučio

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 12:02

SVIREPO UBISTVO: Stanarka iz Ukrajine trpela velike BOLOVE i STRAH, udarao je OŠTRIM PREDMETOM i pri čistoj svesti mučio

Advokat optuženog misli da njegov klijent treba biti na slobodi.
Muškarac je osuđen na 12 godina zatvora zbog ubitva ukrajinske dravljanke u maju 2018. godine. Prvostepena presuda izrečena je danas u Višem sudu u Podgorici.
Sud nije prihvatio da se radi o svirepom ubistvu.
Sudija je rekla da sud ne prihvata pravnu kvalifikaciju optužnice jer smatra da se radi o ubistvu, ali ne na svirep način.
Branilac okrivljenog, rekao je novinarima da će se žaliti na presudu. On je ostao pri tome da njegovog klijenta treba osloboditi.
Ranijom prvostepenom presudom Stanović je oglašen...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arseniju Stanoviću 12 godina za ubistvo Ukrajinke

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2024

PODGORICA - Sudija Katarina Padalica u Višem sudu u Podgorici osudila je u ponovljenom postupku Arsenija Stanovića iz Tivta za ubistvo državljanke Ukrajine Anastasije Lašmanove na 12 godina zatvora.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.