Izvor: Blic, 26.Apr.2023, 15:39

ŠTA JE SI PORUČIO ZELENSKOM Kina šalje specijalne predstavnike u Ukrajinu: "Nećemo da sipamo ulje na vatru"

Kineski predsednik Si Đinping razgovarao je danas telefonom sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim, kojem je preneo da će Kina poslati predstavnike u Ukrajinu i sa svim stranama razgovarati o rešavanju krize u toj zemlji.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Si Đinping rekao Zelenskom da Kina šalje predstavnike u Ukrajinu

Izvor: Danas, 26.Apr.2023

Kineski predsednik Si Đinping rekao je danas telefonom ukrajinskom predsedniku Volodimiru Zelenskom da će Peking poslati specijalne predstavnike u Ukrajinu koji bi razgovarali sa svim stranama o nalaženju političkog rešenja za rat.

Nastavak na Danas...

Kina neće tiho da posmatra ukrajinsku krizu — Si Đinping

Izvor: Vostok.rs, 26.Apr.2023

  Kineske vlasti nemaju nameru da tiho posmatraju eskalaciju ukrajinske krize, ali u isto vreme neće podsticati plamen, rekao je kineski lider Si Đinping tokom telefonskog razgovora sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim u sredu.. „Kina je stalna članica Saveta bezbednosti UN...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.