SRBIJA POŠTUJE TERITORIJALNI INTEGRITET UKRAJINE Vučić se oglasio nakon sastanka sa Zelenskim: Dobar i otvoren razgovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2023, 09:17

"SRBIJA POŠTUJE TERITORIJALNI INTEGRITET UKRAJINE" Vučić se oglasio nakon sastanka sa Zelenskim: Dobar i otvoren razgovor

Lideri se dotakli ključnih tema za obe zemlje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagrama nalogu oglasio se nakon sastanka sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim u Atini.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Vučić je sastanak ocenio kao dobar i otvoren a istakao je i da su dvojica lidera razgovarala o svim važnim pitanjima, kako za Srbiju i Ukrajinu, tako i za ceo region i svet.

Nadalje, Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ističe da su se osvrnuli na dešavanja u Ukrajini i na KiM, te da je predsednik još jednom istakao da Srbija poštuje teritorijalni integritet Ukrajine, što jasno i nedvosmisleno govorimo od početka sukoba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Dobar i otvoren razgovor sa Zelenskim o svim važnim pitanjima

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Avg.2023

ATINA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je imao dobar i otvoren razgovor sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim o svim važnim pitanjima, kako za Srbiju i Ukrajinu, tako i za ceo region i svet. “Dobar i otvoren razgovor sa predsednikom Volodimirom Zelenskim o svim...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.