SRBIJA POKAZUJE NAJVEĆU ZABRINUTOST U REGIONU Vučić o situaciji u Ukrajini: Slede nam bitni datumi

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2022, 12:51

"SRBIJA POKAZUJE NAJVEĆU ZABRINUTOST U REGIONU" Vučić o situaciji u Ukrajini: Slede nam bitni datumi

Predsednik je naveo da ne koristi ovu situaciju da se bilo ko optuži.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je otvaranju Kliničkog centra Srbije nakon završene prve faze radova, gde je govorio o situaciji o Ukrajini.

- Najveću zabrinutost za mir u regionu pokazuje Srbija. Ne koristim ovu situaciju da bilo koga optužujemo. Uskoro nam slede datumi kada ćemo govoriti o tome. Naše je da se držimo međunarodnog javnog prava, bitno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da ne vređamo druge narode - rekao je Vučić.

Podsetimo, novi i rekonstruisani Klinički centar Srbije nakon 40 godina je završen.

Najveća i najsavremenije opremljena zdravstvena ustanova - nova kula Kliničkog centra Srbije, površine je 87.000 kvadrata, sa 23 lifta i 12 spratova, ima više od 800 kreveta, 432 bolničke sobe i 30 operacionih sala sa najsavremenijom opremom.

Predsednik je u toku obraćanja medijima napomenuo da će novi Klinički centar Srbije zaposliti 400 ljudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.