Izvor: Blic, 22.Jan.2024, 07:03

SKRIVENA PORUKA SRBIJI?! Šta se krije iza DRAMATIČNOG upozorenja Džoa Bajdena o Rusiji i Balkanu: "To ne može da nas veseli"

- Ako Rusija pobedi Ukrajinu, šta mislite šta će se dogoditi u balkanskim zemljama - postavio je pitanje Džo Bajden, američki predsednik i praktično otkrio još jedan razlog zbog čega Zapad ne odustaje od pomoći Kijevu. Analitičari ocenjuju za "Blic" da izjavu Bajdena treba ozbiljno shvatiti i da Zapad ne želi da Balkan ostane "enklava pod ruskim i kineskim uticajem".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Skrivena Bajdenova poruka Srbiji; Nadrljali smo?

Izvor: B92, 22.Jan.2024

"Ako Rusija pobedi Ukrajinu, šta mislite šta će se dogoditi u balkanskim zemljama", upitao je američki predsednik Džozef Bajden...Time je otkrio još jedan razlog zbog čega Zapad ne odustaje od pomoći Kijevu...Analitičari ocenjuju za "Blic" da izjavu Džozefa Bajdena treba ozbiljno shvatiti i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.