SAJAM AUTOMOBILA: Neverovatnih 102.239 posetilaca

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Mar.2023, 17:49

SAJAM AUTOMOBILA: Neverovatnih 102.239 posetilaca

Najveća auto-moto manifestacija održana tokom marta u svetu - 55. Međunarodni salon automobila i 15. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion“ - završen je sa uspehom koji je malo ko očekivao. O tome govori i zvanični podatak o 102.239 posetilaca, registrovanih između 22. i 28. marta 2023. na ulaznim kapijama Beogradskog sajma.

 
Sajam je održan u uslovima neverovatnih globalnih privrednih, energetskih, komunikacionih, tehnoloških i tržišnih promena u automobilskoj industriji, izazvanih, pored ostalog, posledicama globalne pandemije a potom i ukrajinske krize, nestašicom delova i komponenata, velikim tehnološkim zaokretima i novim konceptima poslovanja. Ta činjenica uslovila...
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beogradski sajam automobila posetilo 102.239 ljudi

Izvor: Danas, 29.Mar.2023

Međunarodni sajam automobila, održan od 22. do 28. marta, posetilo je ukupno 102.239 ljudi, saopštio je danas Beogradski sajam uz napomenu da je reč o “najvećoj auto-moto manifestaciji održanoj tokom marta u svetu”.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.