Izvor: Luftika.rs, 08.Maj.2022, 13:00

Ruskinje i Ukrajinke očajne: Srbi svuda puše, slušaju folk i imaju glasne seksualne odnose

Nakon početka sukoba u Ukrajini novi dom u Srbiji je pronašo veliki broj građana Ukrajine, ali i Rusa. Sudeći po porukama koje objavljuju na društvenim mrežama u kojima razmenjuju svoja iskustva, život u našoj zemlji im baš i ne prija.
Juče smo objavili tekst o Ruskinjama koje su šokirane prljavštinom u Novom Sadu, inače jednim od naših najčistijih gradova.
Sada se žale na tanke zidove na u našim zgradama, jer u stanovima čuju decu komšija dok skaču i >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << igraju se, ili same komšije dok imaju intiman odnos, piše Telegraf.
– Ja sam na Voždovcu. Čujemo komšije odozgo, dole, desno, levo, komšije, vrata naspram, pa čak i dijagonalno. Čini se da generalno ovde nisu čuli za takvu stvar kao što je zvučna izolacija – napisao je jedan Rus.
Druga Ruskinja se nadovezala dodavši da ima komšiju preko puta koji pravi dosadne žurke tako što „otvara oba prozora i sedi na prozoru uz veoma dosadnu muziku.“ A onda je usledila žalba i na srpske narodnjake.
– Ovde svakog petka i svakog praznika komšije u njihovom stanu (oko 100 metara od našeg stana) puštaju srpske narodnjake isto tako punom snagom, u jedan dva ujutru. I nekakvi psi lutalice laju svako jutro umesto petlova, pa sada imam problema sa spavanjem koje nisam imao u starom gradu – žali se ovaj Rus.
A jedan je, komentarišući buku iz susedstva, napisao – „moj komšija hefta ženu pravo na terasi odozgo“.
Ali, da ne bude da je sve crno, Rusi hvale što kod nas bar, za razliku od njihove kulture, nema toliko golotinje.
– Kad dečje grupe dođu na trening, svlačionica se ne deli na žensku i mušku i ko je u koju kabinu ušao, i hvala bogu da niko ne hoda go po svlačionicama, pa ni deca – napisao je jedan Rus, na šta se Ruskinja nadovezala:
– Da, i mene je to obradovalo. Iako sam se navikla da smo svi goli, mi smo svi stranci jedni drugima. Hvala bogu, bar mogu da odem sa detetom na bazen i da tamo ne vidim golaće. Odlične vesti – veselo je zaključila.
Ono što, ruku na srce, primećujemo i mi Srbi je – pušenje cigareta na svakom koraku. Isto nije promaklo ni Rusima, a naročito onima koji su ovde s decom.
– Gde su ta mesta gde se ne puši? Primećujem da ovde u zadimljenim mestima mališani sede sa ljudima. Ovde su ljudi relaksirani – prokomentarisao je ovaj Rus.
Drugi je odgovorio da je mesta gde se ne puši veoma malo. „Ima kuglana u Zemunu, tamo ne puše, i u šoping molovima, tamo je takođe pušenje zabranjeno.“
– Ovde je zaista sa pušenjem užasno, niko ne razume da je to štetno, da se samo miris dima može eliminisati. A bebe se uče od detinjstva. Sada moj stariji mališan ima problem, u svim kafićima okolo škole se puši a on nije navikao… Ali, drugari iz razreda ga podržavaju i idu sa njim na retka mesta gde nema duvanskog dima – napisala je ova majka.
Ukrajinka koja živi u Novom Sadu: Svaki dan se pitam da li su mi roditelji živi

Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.