Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2023, 07:01

Ruski udari na Kijev i širom Ukrajine,jedna osoba poginula u Odesi

Jedna osoba je poginula danas u ruskom raketnom udaru na industrijsko postrojenje u južnom ukrajinskom gradu Odesi, dok su delovi projektila koji su padali tokom vazdušnog napada izazvali dva požara u istočnim oblastima Kijeva, saopštili su zvaničnici. Još dve osobe su ranjene u napadu u Odesi, napisao je portparol vojne administracije Sergej Bračuk na Telegramu, prenosi Rojters.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusi "udarili" na Kijev. Stiglo upozorenje, država u "crvenom"

Izvor: B92, 18.Maj.2023

Jedna osoba je poginula danas u ruskom raketnom udaru na industrijsko postrojenje u južnom ukrajinskom gradu Odesi...Delovi projektila koji su padali tokom vazdušnog napada izazvali dva požara u istočnim oblastima Kijeva, saopštili su zvaničnici...Još dve osobe su ranjene u napadu u Odesi, napisao...

Nastavak na B92...

"NAPADI BEZ PRESEDANA" Vazdušna uzbuna širom Ukrajine: Rusi sručili krstareće rakete na Kijev, gađani i drugi gradovi, IMA MRTVIH

Izvor: Blic, 18.Maj.2023

Jedna osoba je poginula danas u ruskom raketnom udaru na industrijsko postrojenje u južnom ukrajinskom gradu Odesi, dok su delovi projektila koji su padali tokom vazdušnog napada izazvali dva požara u istočnim oblastima Kijeva, saopštili su zvaničnici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.