Ruski desničar i pisac Zahar Prilepin izašao iz kome

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Maj.2023, 13:32

Ruski desničar i pisac Zahar Prilepin izašao iz kome

Ruski pisac, desničar blizak Kremlju, koji je u subotu teško povređen u eksploziji automobila bombe izašao je iz medicinske kome, rekla je u nedelju, 7. maja njegova portparolka Jelisaveta Kondakova. Zahar Prilepin, žestoki pristalica ruske invazije na Ukrajinu, povređen je dok se vozio u ruskoj oblasti Nižnji Novgorod. Njegov vozač je poginuo. Istražitelji tvrde da je osumnjičeni Aleksandar Permjakov priznao da je radio za Ukrajinu. U nedelju je Prilepinova portparolka rekla da se pisac...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ruski desničar i pisac Zahar Prilepin izašao iz kome

Izvor: Danas, 07.Maj.2023

Ruski pisac, desničar blizak Kremlju, koji je u subotu teško povređen u eksploziji automobila bombe izašao je iz medicinske kome, rekla je u nedelju, 7. maja njegova portparolka Jelisaveta Kondakova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.