Izvor: Blic, 29.Jun.2023, 10:34

"Ruski agent poslao snimak restorana u Kramatorsku nekoliko sati pre napada": Najmanje 12 mrtvih, ukrajinska književnica teško ranjena (VIDEO)

Ukrajinske vlasti uhapsile su danas muškarca koga su optužile da je pomogao ruskoj vojsci da usmeri raketni napad na Kramatorsk, a predsednik Volodimir Zelenski rekao je da će navodni ruski agent biti optužen za izdaju.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ukrajinci uhapsili izdajnika: Pomogao Rusima u napadu na Kramatorsk?

Izvor: B92, 29.Jun.2023

Ukrajinske vlasti su danas uhapsile muškarca kojem se stavlja na teret da je počinio izdaju...On je navodno pomogao Rusiji da izvede raketni napad na piceriju u Kramatorsku, u kojem je poginulo 12 osoba...Kancelarija generalnog tužioca je saopštila da je osumnjičeni, koji je zaposlen u lokalnoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.