Ruske trupe su porazile 98 artiljerijskih jedinica Oružanih snaga Ukrajine

Izvor: Vostok.rs, 09.Apr.2023, 15:22

Ruske trupe su porazile 98 artiljerijskih jedinica Oružanih snaga Ukrajine

  Ruska operativno-taktička i vojna avijacija, raketne trupe i artiljerija pobedile su tokom dana skoro 100 artiljerijskih jedinica Oružanih snaga Ukrajine, izjavio je u nedelju portparol ruskog Ministarstva odbrane general-potpukovnik Igor Konašenkov.
„Operativno-taktička i vojna avijacija, raketne trupe i artiljerijske grupe Oružanih snaga Rusije su tokom dana pobedile 98 artiljerijskih jedinica Oružanih snaga Ukrajine“, rekao je on. Konašenkov je dodao da su ruski sistemi PVO tokom proteklog dana presreli 10 granata HIMARS i Smerč MLRS, raketu Grom-2 i uništili 14 dronova Oružanih snaga Ukrajine. Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu.
Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.