Ruska raketa ranila devetoro u Ukrajini nedaleko od nuklearne elektrane

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Avg.2022, 15:27

Ruska raketa ranila devetoro u Ukrajini nedaleko od nuklearne elektrane

Ruski projektil pogodio je 20. avgusta stambeni deo grada na jugu Ukrajine nedaleko od nuklearne elektrane, ranivši devet civila i pojačavajući strah od nuklearne nesreće tokom rata u Ukrajini, saopštili su ukrajinski zvaničnici. Vitalij Kim, guverner Nikolajevske oblasti, napisao je na Telegramu da je među devetoro ranjenih u napadu četvoro dece. U napadu je, kako navodi, oštećeno nekoliko privatnih kuća i petospratnicu u Voznesensku. Grad je udaljen oko 30 km od Pivdenukrainske...
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrajinski izvori: Ruska raketa ranila devetoro u Ukrajini kod nuklearne elektrane

Izvor: Danas, 20.Avg.2022

Ruski projektil pogodio je danas stambeni deo grada na jugu Ukrajine nedaleko od nuklearne elektrane, ranivši devet civila i pojačavajući strah od nuklearne nesreće tokom rata u Ukrajini, saopštili su ukrajinski zvaničnici.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.